Medische (vervolg)opleidingen

Franciscus heeft als Topklinisch ziekenhuis (STZ) een voortdurende focus op leren en opleiden. Je kan als arts in opleiding werken aan competenties die jij nodig hebt om te excelleren.
Werkplek

Samen streven we naar een veilig opleidings- en leerklimaat, waarin jij als co-assistent of arts-assistent jouw potentieel optimaal kunt benutten.

Binnen Franciscus bieden we plek aan studenten Geneeskunde die een beroepsoriĆ«nterende stage, onderzoeksstage of coschappen willen lopen. Daarnaast heeft Franciscus 19 medische vervolgopleidingen. 

Maar ook als je nog niet in opleiding bent tot medisch specialist, maar als ANIOS jezelf verder wilt ontwikkelen ben je bij ons aan het juiste adres en kun je profiteren van de faciliteiten die we voor onze arts-assistenten hebben. Dus neem gerust een kijkje op de pagina van de medische vervolgopleidingen, dan zie je wat we te bieden hebben. 

Academie Bibliotheek 1

Opleiding tot basisarts

Binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland bieden we plek aan studenten Geneeskunde die een beroepsoriĆ«nterende stage, onderzoeksstage of co-schappen willen lopen.

Academie Afdeling algemeen

Opleiding tot medisch specialist

Franciscus biedt19 medische vervolgopleidingen. Kijk op deze pagina als je meer wilt weten over deze vervolgopleidingen en faciliteiten voor arts-assistenten.