Verpleegkundige (vervolg)opleidingen

De Franciscus Academie heeft een groot aanbod van opleidingen in het verpleegkundig beroep. Bekijk de mogelijkheden binnen ons Topklinisch opleidingsziekenhuis.
werken_bij_franciscus_klompen_groot.jpeg

Opleiding Verpleegkunde

Wil je verpleegkundige worden? En wil je leren en werken in de praktijk graag combineren? Dan hebben wij goed nieuws! Binnen Franciscus kun je namelijk, tijdens je mbo- of hbo-opleiding Verpleegkunde, werken in ons ziekenhuis.

De Franciscus Academie biedt verschillende trajecten aan. Meer weten? Lees dan verder bij:

Opleiding mbo verpleegkundige

Opleiding hbo verpleegkundige

Heb jij inmiddels al een diploma mbo- of hbo-verpleegkunde op zak, maar mis je nog ervaring in het ziekenhuis? Dan bieden wij jou een mogelijkheid om direct bij ons te komen werken door een Traineetraject voor Verpleegkundigen!

Gespecialiseerd verpleegkundige (vervolg)opleidingen 

Heb jij je mbo- of hbo-verpleegkunde diploma inmiddels op zak? En wil jij je als zorgprofessional verder specialiseren? Ook dan ben je in ons Topklinische Ziekenhuis aan het juiste adres! Wij bieden veel verschillende specialistische vervolgopleidingen voor verpleegkundigen aan.

Gespecialiseerd verpleegkundige vervolgopleidingen

Ben je nieuwsgierig op welke andere manieren jij als verpleegkundige je verder binnen Franciscus kan (door)ontwikkelen?! 
Kijk dan op onze infographic hiernaast.

Infographic ontwikkelmogelijkheden verpleegkundige_Academie

Opleidingen Physician Assistent & Verpleegkundig Specialist

Jaarlijks leiden wij vele Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten op verschillende afdelingen binnen Franciscus.

Meer informatie vind je op deze pagina's (Master)opleidingen PA & VS die wij aanbieden!

Academie_leerling verpleegkunde

Begeleiding binnen Franciscus

Binnen Franciscus zijn er op onze afdelingen praktijkbegeleiders werkzaam die jou ondersteunen tijdens jouw opleiding. Zij bieden dit door coaching-aan-het-bed (on the job) en onderwijs-aan-bed (side-teaching) op hun afdeling. Maar, zij bewaken het leerklimaat op de afdeling én jouw leerproces in de praktijk. 

Onze gediplomeerd verpleegkundigen zijn werkzaam als werkbegeleider op de afdelingen en begeleiden jou in het aanleren van de professionele vaardigheden, de professionele beroepshouding en handelingen met betrekking tot de patiëntenzorg.