Medisch ondersteunende (beroeps)opleidingen

Wellicht denk jij aan een baan in het ziekenhuis, maar trekken de meest voorkomende beroepen jou niet? Als Topklinisch ziekenhuis (STZ) bieden wij ook medisch ondersteunende en assisterende beroepsopleidingen
Arbeidsvoorwaarden werken bij Franciscus

Binnen Franciscus kan je tijdens deze opleidingen werken en leren combineren en pas je de theorie ook direct toe in de praktijk onder begeleiding van onze praktijkbegeleiders.

Wij bieden onze zorgprofessionals in opleiding ook verschillende faciliteiten van Franciscus aan, zoals coaching, Goodhabbitz trainingen en je kan deelnemen aan onze bootcamps!

Interesse? Neem een kijkje hieronder in ons aanbod van medisch ondersteunende (beroeps)opleidingen!

Anesthesie

Anesthesiemedewerker

Bewaker van de patiënten tijdens de operatie en maakt anesthesieapparatuur bedrijfsklaar.

Radiodiagnostisch laborant

Hartfunctielaborant

Assisteert de cardioloog bij onderzoeken en ingrepen aan het hart en werkt met diverse apparatuur die de elektrische activiteit van de hartspier meet. 

Radiodiagnostisch laborant

Laborant klinische neurofysiologie

De laborant klinische neurofysiologie spoort stoornissen op in het functioneren van het zenuwstelsel, de spieren en de bloedvoorziening van de hersenen.

Verpleegkundige Chirurgie GE & Long Lars

Longfunctieanalist

Ondersteunt de patiënt tijdens een test, onderzoekt de functie van de longen en assisteert onder andere bij een bronchoscopie.

Radiodiagnostisch laborant

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige

Als Medische Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB'er, voorheen Radiodiagnostisch laborant) werk je op diverse afdelingen en assisteer je de radioloog!

Operatieassistent

Operatieassistent

Assisteert de chirurg met de juiste instrumentarium en begeleidt patiënten met lokale verdoving.

Radiodiagnostisch laborant

Vasculair diagnostisch laborant

De vaatlaborant verricht meervoudig complex vasculair onderzoek en spoort afwijkingen in de doorbloeding van de vaten op met geavanceerde echoapparatuur.