Fit@Franciscus

Als ziekenhuis staan we bekend om ons uitgebreide aanbod aan vitaliteitsmogelijkheden. Hier zijn we stiekem best wel trots op! We vinden gezonde, gelukkige en vitale medewerkers dan ook enorm belangrijk.
Fit@Franciscus
Bootcamp & kickboksen

Werk je straks bij Franciscus? Dan kun je gratis deelnemen aan bootcamp- en kickbokstrainingen. Deze trainingen worden een aantal keer per week gegeven in ‘de tuin’ van het ziekenhuis. Hier word je niet alleen fit van, je kunt het ook gebruiken om je hoofd leeg te maken, voor een mentale reset, om sociaal te zijn met je collega's en elkaar beter te leren kennen. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en heb je weer verse energie om hard te gaan op je klompen! Wij werken hierin samen met YourHealth. De docenten geven veel persoonlijke aandacht aan de deelnemers en richten zich naast fysieke fitheid ook op de algemene gezondheid – precies wat wij belangrijk vinden! 

Massages

Ja… je leest het goed! Speciaal voor onze medewerkers hebben wij masseurs in dienst die door de afdelingen worden ingepland om stoelmassages te geven. Klinkt goed toch? Daarnaast hebben wij verspreid door het ziekenhuis een aantal massagestoelen staan, waar je op elk moment gebruik van kan maken.

Mindfulness

Ken je dat? Je wil aandachtig een boek lezen maar voordat je het weet ben je weer aan het scrollen op je telefoon. Of tijdens het lezen van je mail ben je erg snel afgeleid. De hele dag dwalen je gedachten af.

Tijd voor Mindfulness! Onze collega Henriette geeft al jaren met enige regelmaat de 8-weekse Mindfulness training binnen Franciscus Gasthuis en Vlietland. Hierdoor kun je zelfbewuster worden en leren om beter om te gaan met stress. Als je bij ons werkt kun jij gratis deelnemen aan deze training.

Bedrijfsfitness

Sport je liever bij jouw eigen sportschool om de hoek? Dan kun je mogelijk korting krijgen wanneer je bij ons werkt. Wij hebben samen met Bedrijfsfitness Online Go-Vital een bedrijfsfitness regeling. Deze regeling houdt in dat je bij een aantal sportscholen door het hele land met voordeel kan sporten. Naast fitness bieden zij ook mogelijkheden als zwemmen, hardlopen en bootcamp met korting aan.

Onze eigen Fysiotherapie

Ervaar je fysieke klachten? Dan kun je altijd bij onze fysiotherapeuten terecht! Het is dagelijks mogelijk om een afspraak te maken voor het inloopspreekuur voor medewerkers bij de afdeling Fysiotherapie.

Vitaalcoach

Wist je dat wij vitaalcoaches in dienst hebben? Zij kunnen je ondersteunen met het verbeteren van je leefstijl. Heb je behoefte aan advies? Dan plan je als medewerker gemakkelijk een afspraak in.

En… nog veel meer!

We bieden je nog veel meer om gezond en vitaal te werken in ons ziekenhuis. Maar heel eerlijk: het is te veel om allemaal op te noemen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met onze recruiters.