Tour de Franciscus voor verpleegkundigen

Tour de Franciscus verpleegkundigen

Ben jij (bijna) verpleegkundige maar weet je nog niet precies welk specialisme het best bij je past? Wat houdt een topklinisch ziekenhuis precies in? Wil je meer weten over het verpleegkundig traineetraject? En kom je de rode klompen nu écht overal tegen in Franciscus? Kom het beleven tijdens Tour de Franciscus! We geven jou een uniek kijkje in ons ziekenhuis en ontdekken samen waar jij het best tot je recht komt.

Touren én meeten

Nadat we jou kort iets verteld hebben over het werken in ons ziekenhuis starten we met het leukste gedeelte van de tour: een rondleiding door onze ziekenhuislocatie Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Onderdeel van de tour is het bezoeken van 2 verpleegafdelingen. Zo krijg je een uniek kijkje in ons ziekenhuis!

En ben je na de tour nog net zo enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met onze recruiters Carmen, Charlotte, Kristi & Linda. Hier kun je al je vragen stellen over werken in ons ziekenhuis. Wij gaan graag met je in gesprek en op zoek naar de mogelijkheden.

Voor wie?

Deze tour is speciaal voor verpleegkundigen: ervaren of nét gediplomeerd, met of zonder ziekenhuiservaring!

Waar?

Je vindt onze recruiters in de centrale hal van onze Rotterdamse locatie, Franciscus Gasthuis. Het adres is: Kleiweg 500, 3045 PM in Rotterdam.

Let op: we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij want vol = vol!

Aanmelden