Tour de Franciscus OK

Tour de Franciscus OK

Heb je altijd al een kijkje willen nemen op de OK van Franciscus? Hoe voelt het om in een operatiekamer te staan? Ben je benieuwd hoe de Holding en Recovery eruit ziet? Én wil je ontdekken of de opleiding tot operatieassistent, anesthesiemedewerker of recoveryverpleegkundig bij je past? Tijdens Tour de Franciscus op dinsdag 17 september van 18.45 tot 21.00 uur openen we speciaal voor jou onze OK-deuren!

Touren én meeten

Om 18.45 uur vangen de recruiters je op in de centrale hal van onze Schiedamse ziekenhuislocatie, Franciscus Vlietland. Samen lopen we naar de OK, waar je eerst de juiste OK-kleding krijgt aangemeten. Nadat we jou welkom hebben geheten en kort iets verteld hebben over het werken in ons ziekenhuis starten we met het leukste gedeelte van de tour: een rondleiding op onze OK, misschien wel jouw toekomstige werkplek! Onderdeel van de tour is het bezichtigen van een operatiekamer, de Holding en Recovery. Zo krijg je een uniek kijkje op onze OK!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met de managers, praktijkopleiders, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen én huidige studenten. Zij kunnen je alles vertellen over hun mooie vak en uiteraard kun je al je vragen stellen over een van de opleidingen op de OK.

Voor wie?

Deze tour is speciaal jou als je interesse hebt in een van de volgende opleidingen:

  • Operatieassistent
  • Anesthesiemedewerker
  • Recoveryverpleegkundige

Voor de opleiding tot operatieassistent en anesthesiemedewerker vragen wij een havo of vwo-diploma met het profiel Natuur & Gezondheid of Natuur & Techniek of een diploma op minimaal mbo-niveau 4. Voor de opleiding tot recoveryverpleegkundige vragen wij een mbo of hbo-diploma Verpleegkunde en minimaal één jaar ervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis.

Waar?

De Tour de Franciscus OK vindt plaats op onze Schiedamse ziekenhuislocatie, Franciscus Vlietland. Het adres is: Vlietlandplein 2, 3118 JH in Schiedam.

Aanmelden

Interesse in de volgende opleiding
Ik ben al werkzaam in Franciscus Gasthuis & Vlietland