Solliciteren

Trek de stoute klompen aan en solliciteer op jouw nieuwe baan bij Franciscus!
Solliciteren werken bij Franciscus

Solliciteren

Heb je een passende vacature gezien? En spreekt ons ziekenhuis jou wel aan? Trek de stoute klompen aan en solliciteer op jouw vacature via het sollicitatieformulier.

Liever een berichtje via WhatsApp? Ook dat kan! Stuur onze recruiters een berichtje. Je vindt de contactgegevens van de betreffende recruiter onder aan de vacature.

Kennismaken en arbeidsvoorwaarden

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Dan voer je dit gesprek meestal met je toekomstige leidinggevende en één of twee collega's. In sommige gevallen neemt een P&O adviseur ook deel aan het gesprek of volgt er een tweede gesprek. Wanneer er een match is dan plannen we zo snel mogelijk een (telefonisch) arbeidsvoorwaardengesprek met jou in. Lees hier alvast meer over jouw arbeidsvoorwaarden bij Franciscus.

 

Afhankelijk van je functie breng je voor start nog een bezoek aan de vaccinatiemedewerker voor een intredeonderzoek. Zo wordt er bijvoorbeeld een Mantoux prik gezet om een besmetting met tuberculosebacteriën uit te sluiten en nader onderzoek gedaan zodat de veiligheid van onze patiënten en collega’s wordt gewaarborgd tijdens je werk.

Onboarding app

Om je alvast een beetje wegwijs te maken in ons ziekenhuis, ontvang je voordat je start een uitnodiging voor onze onboarding app. Hierin vind het allerlei handige informatie en weetjes die van pas komen tijdens jouw inwerkperiode.

Jobalert

Enthousiast geworden over werken bij Franciscus Gasthuis & Vlietland, maar staat jouw vacature er op dit moment niet bij? Meld je aan voor de Franciscus Jobalert!
Arbeidsvoorwaarden werken bij Franciscus