Leren & ontwikkelen

Leren is iets wat we binnen Franciscus heel belangrijk vinden. We zijn dan ook niet voor niets een Topklinisch Ziekenhuis, waarbij opleiden en onderzoek doen één van onze focuspunten is.
Vitaliteit werken bij Franciscus

Opleidingen

Als Topklinisch Ziekenhuis hebben zijn we continu gefocust op het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. We bieden hen dan ook veel verschillende opleidingen aan. Lees hier meer over via de pagina Leren.

GoodHabitz

Franciscus Gasthuis & Vlietland werkt samen met GoodHabitz en dat is goed nieuws, want daardoor kunnen alle medewerkers online trainingen van GoodHabitz volgen. De online trainingen geven praktische handvatten om het beste in jezelf naar boven te halen en jezelf te blijven ontplooien, bijvoorbeeld op het gebied van doelmatigheid, productiviteit, positiviteit of werkplezier

Wetenschappelijk Onderzoek

Als topklinisch ziekenhuis hechten wij veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek. We doen onderzoek om meer kennis op te doen en betere behandelmethoden te ontwikkelen. Wetenschap levert ook een belangrijke bijdrage aan de opleiding van medisch specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers in Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Voor het uitvoeren van onderzoek werkt ons ziekenhuis veel samen met andere (universitaire) ziekenhuizen en andere partners in de zorg. Daarnaast werken in Franciscus Gasthuis & Vlietland ook onderzoekers die zelf wetenschappelijk onderzoek initiëren en uitvoeren. Ook voor verpleegkundigen is er veel ruimte voor het doen van wetenschappelijk onderzoek binnen ons ziekenhuis.

Loopbaandviseur

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en werk doen dat goed bij ze past. Weet jij niet meer goed wat je wil met jouw loopbaan? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging maar ben je onzeker over wat echt goed bij jou past? Wil je graag regie nemen om jouw verdere loopbaan en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken dan is een loopbaangesprek mogelijk iets voor jou!

Coaching en ontwikkeladvies

Als je als medewerker een coach-, ontwikkel- of begeleidingsvraag hebt, dan kun je bij de Franciscus Academie terecht. Een opleidingsadviseur analyseert de vraag, zoekt uit wat behoefte is en wat bereikt moet worden. Op basis hiervan wordt een advies gegeven.

... en nog veel meer

Maar, dit is nog lang niet alles. We bieden nog veel meer ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons ziekenhuis. Denk hierbij aan management development, teamontwikkeling, de inzet van ons Skillslab etc. Wil je meer weten? Lees dan verder via de pagina Leren.