Opleiding tot basisarts (studie Geneeskunde)

Binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland bieden we plek aan studenten Geneeskunde die een beroepsoriënterende stage, onderzoeksstage of co-schappen willen lopen.
Academie Bibliotheek 2

Stagemogelijkheden

Beroepsorienterende stage

Franciscus biedt 1e jaars studenten Geneeskunde van de Erasmus Universiteit de gelegenheid om tijdens hun beroepsoriënterende stage een aantal dagen mee te lopen met een medisch specialist.

Wil je hiervoor in aanmerking komen, dan vragen we je contact op te nemen met de Franciscus Academie en je voorkeurskeuze(s) en mogelijkheden aan te geven. Wij willen je uitdrukkelijk vragen niet direct contact op te nemen met de medisch specialisten.

Helaas hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waardoor we niet iedere aanvraag kunnen honoreren.

Masteronderzoek (onderzoekstage)

Zoek je een leuke plek voor je onderzoeksstage tijdens je master? Denk dan aan Franciscus! Wij zijn een topklinisch ziekenhuis waar veel klinisch onderzoek wordt gedaan. Dit houdt in praktijkgericht en met de patiënt centraal.

Binnen Franciscus zijn er meerdere mogelijkheden voor een stage van 6 maanden, waarbij je gekoppeld wordt aan een arts-onderzoeker en een (deel)onderzoek verricht onder zijn/haar supervisie.

In de onderzoeketalage zie je de actuele beschikbare master opdrachten staan. Zit er een opdracht tussen waar je graag op wil reageren? Mail dan naar het wetenschapsbureau@franciscus.nl onder vermelding van je naam, mailadres en/of telefoonnummer en de opdracht waar je interesse in hebt. Je hoort dan spoedig van ons. We hopen je binnenkort te mogen ontvangen en rondleiden!


Actuele beschikbare master opdrachten

Coschappen

Franciscus biedt meerdere coschappen aan, zowel voor reguliere- als voor oudste- en keuze coassistenten. Wij kenmerken ons als een opleidingsinstituut met een warm opleidingsklimaat. Die sfeer willen we graag behouden, maar daarnaast willen we elementen toevoegen om jou als coassistent nog beter voor te bereiden op je toekomstige taak. We hebben dus niet alleen aandacht voor de medisch inhoudelijke kant van je coschap, maar we willen je blijven stimuleren tot samenwerken met andere (zorg)medewerkers (van medisch tot ondersteunend) en we willen je ondersteunen om zoveel mogelijk je talenten te benutten.

Lees meer