Ben jij als oncologieverpleegkundige onze rots in de branding?

Oncologieverpleegkundige

Oncologieverpleegkundige in het kort

Complexe, specialistische en topklinische zorg

We leveren specialistische en complexe zorg aan oncologie- en hematologie patiënten. Daarnaast richten wij ons als topklinisch ziekenhuis op leren, opleiden, innovatie en onderzoek.

Alle oncologische zorg onder één dak

We hebben een klinische afdeling, dagbehandeling en polikliniek Oncologie. Alle zorg onder één dak en nauw verbonden, voor het bieden van de optimale zorg.

Huiselijke sfeer

24 dagbehandelingsstoelen, 24 verpleegbedden en 93 collega's. Door de huiselijke opzet van ons centrum en de sfeer in het team voelt de afdeling kleinschalig.

Triagedienst & Oncologische SEH

Buiten kantoortijden bemannen wij de 'Spoedlijn Oncologie´ en de triagekamer. Zo hebben we als het ware onze eigen Oncologische SEH!

Werken als oncologieverpleegkundige

External video URL

Koploper

In ons gloednieuwe Oncologiecentrum – mét Borstkliniek – zetten wij de patiënt met zijn ziektebeeld centraal. De zorg bouwen wij daar omheen. Het resultaat? Geconcentreerde zorg en alles onder één dak! In Nederland zijn wij 1 van de koplopers op dit gebied. Ook voor jou als oncologieverpleegkundige levert dit veel op. Denk bijvoorbeeld aan het snel kunnen schakelen, werken met de nieuwste apparatuur, de hoge kwaliteit van zorg en vooral de specialistische zorg die wij leveren.

Oncologieverpleegkundige
Oncologieverpleegkundige

Alles onder één dak

24 dagbehandelingsstoelen, 24 verpleegbedden en 93 collega's. Klinkt overweldigend? Dat is het niet! Door de huiselijke opzet van ons centrum en de sfeer in het team voelt de afdeling kleinschalig. In ons Oncologiecentrum hebben we een klinische afdeling, dagbehandeling en polikliniek Oncologie. Alle zorg onder één dak en nauw verbonden, voor het bieden van de optimale zorg. Zo beschikt ons ziekenhuis sinds kort over een eigen PET-scan. Als oncologieverpleegkundige bij Franciscus kies je zelf op welke afdeling jij aan de slag wilt.

Complexe zorg

In ons Oncologiecentrum leveren we specialistische en complexe zorg aan oncologie- en hematologie patiënten. We behandelen hier de meeste vormen van kanker, zoals: borst-, gynaecologie-, darm-, gastro-enterologische-, hematologische en longkanker. Ook behandelen wij hier, in samenwerking met het Erasmus MC, autologe stamceltransplantatiepatiënten. Hierin zijn we een soort Intensive Care voor een hematologische patiënt. Buiten kantoortijden bemannen wij de 'Spoedlijn Oncologie´ en de triagekamer. Zo hebben we als het ware onze eigen Oncologische SEH!

Oncologieverpleegkundige
Oncologieverpleegkundige

Samen lachen, samen huilen

Zorg leveren aan patiënten die ernstig ziek zijn, bij ons herstellen of die zich misschien in de laatste fase van hun leven bevinden. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Dat juist op deze afdeling teamspirit belangrijk is komt vast niet als een verrassing. 'Samen lachen, samen huilen´ is ons motto. We steunen elkaar, leren van elkaar en brengen elkaar naar een hoger niveau.

Kom naar de eredivisie!

Zoek je het als oncologieverpleegkundige graag hogerop? Of ben jij verpleegkundige en wil jij je specialiseren? Top! Wij zijn een Topklinisch Opleidingsziekenhuis. Zo staat ons ziekenhuis bekend als ´eredivisie´ binnen de ziekenhuiszorg. Jij kunt dus rekenen op specialistische zorg en een voortdurende focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Als oncologieverpleegkundige kun je doorgroeien in de richting van de palliatieve zorg, hematologieverpleegkundige of coördinerend oncologieverpleegkundige. Ook kun je bij ons de verkorte opleiding Bachelor of Nursing volgen.

Oncologieverpleegkundige
Oncologieverpleegkundige

Persoonlijke zorg

We blinken uit in persoonlijke zorg. Samen bieden wij de patiënt namelijk veilige, innovatieve, oncologische zorg, waarbij we klein genoeg zijn om persoonlijk te zijn en groot genoeg zijn om hoogwaardige zorg te leveren. Patiënten waarderen de zorg op onze afdeling dan ook met een 8,6 (bron: FranciscusRadar). Vind jij persoonlijke zorg net zo belangrijk als wij? Dan ben jij als oncologieverpleegkundige straks helemaal op je plek in ons Oncologiecentrum!

Van topsnelheid naar totale ontspanning

Zeker als oncologieverpleegkundige bij Franciscus maak je veel kilometers. Wij vinden dat tegenover hard werken ook flinke ontspanning mag staan. Doe daarom mee aan bootcamplessen en andere sportmogelijkheden zoals kickbokslessen. Ook bieden we je graag een stoelmassage aan onder werktijd.

Oncologieverpleegkundige

Oncologieverpleegkundige bij Franciscus

Ben jij gediplomeerd oncologieverpleegkundige of wil je graag de opleiding volgen? Ben je enthousiast geworden over werken in ons Oncologiecentrum? En wil je graag meer informatie? Trek de stoute klompen aan en stuur ons een bericht. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer direct Bel mij terug


Uitgelichte vacatures