Schiet het perfecte plaatje als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige

Radiodiagnostisch laborant

Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigein het kort

Topklinische en specialistische zorg

Als topklinisch ziekenhuis richten wij ons op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Werk met de nieuwste technieken of start met een specialisatie. Zoek jij de uitdaging van specialistische en complexe zorg? Ook dan zit je goed bij Franciscus!

Doorgroeimogelijkheden

Specialiseer je in de richting van CT, MRI, Mammografie, Echografie, Angiografie of Interventieradiologie. Een combinatie met Nucleaire Geneeskunde behoort ook tot de mogelijkheden.

Korte lijnen & familiaire sfeer

Vraag je een willekeurige collega wat het werken bij Franciscus zo leuk maakt? Dan zegt hij/zij direct: de goede sfeer! We kunnen op elkaar bouwen, vertrouwen en hebben ook veel lol met elkaar. Daarnaast werken we erg fijn en laagdrempelig samen.

Werk met de nieuwste apparatuur & technieken

We werken met één van de allernieuwste PET scans van Nederland! Daarnaast hebben we nieuwe MRI’s, waaronder een 3 Tesla.

Het beste van 2 werelden

Precies dát vind je als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige bij Franciscus! Jij houdt je namelijk niet alleen bezig met de zorg voor de patiënt, maar ook met de allernieuwste technieken. Of het nu met onze nieuwe PET scan is of onze 3 Tesla MRI jij werkt altijd met het nieuwste van het nieuwste.

Radiodiagnostisch laborant
Radiodiagnostisch laborant

Korte lijnen

Vraag je een willekeurige collega wat het werken bij Franciscus zo leuk maakt? Dan zegt hij/zij direct: de goede sfeer binnen ons team! We zijn een groot team, maar het voelt kleinschalig. We kunnen op elkaar bouwen, vertrouwen en hebben ook veel lol met elkaar. Wanneer je hier als nieuwe collega start dan kunnen wij je garanderen dat je je binnen een mum van tijd thuis voelt. En niet geheel onbelangrijk: we werken erg fijn en laagdrempelig samen met de artsen.

Diversiteit

Aan diversiteit in ons team geen gebrek! We werken met een gemixt team van mannen, vrouwen, jong, oud en collega’s met diverse etnische achtergronden. En wist je dat er verschillende generaties werken in ons team? Maak bijvoorbeeld kennis met Lennart & Luke: vader en zoon. We zijn allemaal verschillend, maar hebben één belangrijk ding gemeen. Dat is dat teamspirit en gezelligheid voorop staat! Naast de zorg voor de patiënt natuurlijk…

Radiodiagnostisch laborant
Radiodiagnostisch laborant

Techniek & innovatie

Met 28 onderzoekskamers mogen wij onszelf een best grote afdeling noemen! Op onze afdeling vind je 3 CT's, 4 MRI's, 6 digitale buckykamers, 3 mammokamers, 6 echokamers, 2 doorlichtkamers, 1 PET CT, 2 SPECT CT’s en een angiokamer. Daarnaast leveren we ook diensten aan de (hybride) OK en de afdeling Cardiologie. Nucleaire Geneeskunde is ondergebracht in Franciscus Vlietland. Hier worden onder andere SPECT- scans gemaakt en werken we met één van de allernieuwste PET scans van Nederland! Daarnaast hebben we nieuwe MRI’s, waaronder een 3 Tesla. Best innovatief vind je niet?

Doorgroeimogelijkheden

In ons topklinische ziekenhuis ben je nooit uitgeleerd. Na het behalen van je opleiding MBB of MBRT kun je bij ons alle kanten op. Specialiseer je bijvoorbeeld in de richting van CT, MRI, Mammografie, Echografie, Angiografie of Interventieradiologie. Een combinatie met Nucleaire Geneeskunde behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Ga aan de slag op onze hybride OK of volg de opleiding tot Physician Assistant.

Radiodiagnostisch laborant
Radiodiagnostisch laborant

Zelfontspanner aan

3, 2, 1… ontspannen maar! Ook daar is ruimte voor binnen ons ziekenhuis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat tegenover hard werken ook de nodige ontspanning staat. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze gratis sportmogelijkheden zoals bootcamp en kickboksen, plan een stoelmassage of neem deel aan een cursus mindfulness. Zomaar wat mogelijkheden om bij te dragen aan jouw gezondheid & vitaliteit!

Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige bij Franciscus

Ben jij gediplomeerd medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige of wil je graag de opleiding volgen? En wil je graag meer informatie? Trek de stoute klompen aan en stuur ons een bericht. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer direct Bel mij terug


Uitgelichte vacatures