Daar teken je toch voor als kinderverpleegkundige?

Kinderverpleegkundige

Kinderverpleegkundige in het kort

Specialistische & innovatieve zorg

Als topklinisch ziekenhuis richten wij ons op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Werk met de nieuwste technieken of start met een specialisatie. Zoek jij de uitdaging van specialistische en complexe zorg? Ook dan zit je goed bij Franciscus!

Nieuw Vrouw & Kind Centrum

We bouwen aan een compleet nieuw en innovatief Vrouw & Kind Centrum. De specialismen Gynaecologie, Verloskunde, Neonatologie en Kindergeneeskunde en specialisten uit de eerste lijn werken hier straks samen.

Ontwikkelmogelijkheden

Je kunt de opleiding High Care Kinderverpleegkunde of de opleiding hbo-Verpleegkunde volgen. Het is ook mogelijk om je te specialiseren tot Neonatologieverpleegkundige.

Blijf gezond en fit

Dat vinden wij belangrijk als werkgever. Doe mee aan bootcamptrainingen of kickboxlessen, ontspan in een massagestoel of ga aan de slag met mindfulness.

Kinderverpleegkundige

Volop variatie

Houd jij van variatie in je werk? Dan komt dat goed uit: onze kinderverpleegkundigen kunnen alle kanten op. Je komt bijvoorbeeld te werken op de verpleegafdeling Kindergeneeskunde, Neonatologie, de Kinderdagbehandeling en zo nu en dan ondersteun je de SEH. Jouw ‘dreamteam’ bestaat uit 24 kinderartsen en ruim 100 verpleegkundigen. We vinden het fijn als je zowel in Franciscus Gasthuis in Rotterdam als Franciscus Vlietland in Schiedam werkt maar het is geen plicht. Jij bent namelijk in de lead!

Voel de vernieuwing

Wie aan de slag gaat bij Franciscus Gasthuis & Vlietland stapt in een wereld die hard ontwikkelt. Zo bouwen we aan een compleet nieuw en innovatief Vrouw & Kind Centrum. De specialismen Gynaecologie, Verloskunde, Neonatologie en Kindergeneeskunde en specialisten uit de eerste lijn werken hier straks samen. De inzet? Samen de beste zorg bieden voor vrouwen, (aanstaande) moeders, baby’s en kinderen. Kom je erbij?

Kinderverpleegkundige
Kinderverpleegkundige

Groei je mee?

Leren staat bij ons centraal. We zijn er dan ook trots op dat er dit jaar 6 kinderverpleegkundigen in opleiding bij ons zijn gestart. Bij ons kun jij de opleiding High Care Kinderverpleegkunde of de opleiding hbo-Verpleegkunde volgen. Het is ook mogelijk om je te specialiseren tot Neonatologieverpleegkundige. Zo kun je in een combi-baan op beide afdelingen werken!

Altijd blijven leren

Kortom: als topklinisch opleidingsziekenhuis vinden we opleiden echt belangrijk. Wij stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen en verwachten ook dat je dat je de kennis overdraagt op collega’s. Op de Kinderafdeling leiden we maximaal op. In jouw werk krijg je dus veel te maken met kinderverpleegkundigen in opleiding die je zelf intensief begeleidt. Zo leert iedereen van elkaar.

Kinderverpleegkundige
Kinderverpleegkundige

Professioneel bijtanken

Op de afdeling Kindergeneeskunde werken we doorgaans behoorlijk hard. Alles voor de patiëntjes! Maar: ook alles voor jou. We vinden het fijn als jij in topconditie blijft. Dus wil je bootcamp lessen, kickboks trainingen of stoelmassages van de zaak? Het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden.

Kinderverpleegkundige bij Franciscus

Ben jij gediplomeerd kinderverpleegkundige of wil je graag de opleiding volgen? Ben je enthousiast geworden over werken op onze Kinderafdeling? En wil je graag meer informatie? Trek de stoute klompen aan en stuur ons een bericht. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer direct Bel mij terug


Uitgelichte vacatures