Zit werken als dialyseverpleegkundige bij jou in het bloed?

Dialyseverpleegkundige

​​​​​​Dialyseverpleegkundige in het kort

Grootste Dialysecentrum van Nederland

Maar voelt toch kleinschalig en persoonlijk! Onze dialyseverpleegkundigen omschrijven de afdeling als een dorp binnen Franciscus. Het management is laagdrempelig en toegankelijk en de samenwerking met de nefrologen is goed.

Kom in ons PD-team

Franciscus heeft een groot aandeel in peritoneale dialyse (thuisdialyse) in de regio van Schiedam en Rotterdam. Dit betekent dat onze dialyseverpleegkundigen ook onderdeel zijn van het PD-team wanneer zij dit willen.

Werk met een gloednieuw machinepark

Wil je werken met de nieuwste apparatuur? Dan hebben wij goed nieuws! Vorige jaar hebben wij onze dialysemachines vervangen.

(Door)groeimogelijkheden

Als topklinisch ziekenhuis richten wij ons op opleiden, innovatie en onderzoek. Diabetesverpleegkundige, vaattoegangsverpleegkundige, verlieskunde, verpleegkundig specialist of doorgroeien tot teammanager? Het is allemaal mogelijk.

Grootste Dialysecentrum van Nederland

35.000 nierfunctievervangende behandelingen per jaar, 77 stoelen, 3 isolatieboxen en ruim 100 collega´s. Klinkt overweldigend? Dat is het niet! Ons Dialysecentrum is namelijk verdeeld over de 2 ziekenhuislocaties in Schiedam en Rotterdam. Onze dialyseverpleegkundigen omschrijven de afdeling als een dorp binnen Franciscus. Het management is laagdrempelig en toegankelijk en de samenwerking met de nefrologen is hartstikke goed. En... we groeien nog steeds! Groei je met ons mee?

Werken dialyseverpleegkundige Franciscus
IC dienst Dialyseverpleegkundige

Dialysecentrum, PD team & IC-diensten

Aan afwisseling geen gebrek! Franciscus heeft een groot aandeel in peritoneale dialyse (thuisdialyse) in de regio van Schiedam en Rotterdam. Dit betekent dat onze dialyseverpleegkundigen ook onderdeel zijn van het PD-team wanneer zij dit willen. Werken in het ziekenhuis afwisselen met werken bij de patiënt thuis, behoort daarom tot jouw mogelijkheden! En dat is nog niet alles, want onze dialyseverpleegkundigen draaien namelijk ook geregeld IC-diensten.

Gloednieuw machinepark

Wil je werken met de nieuwste apparatuur? Dan hebben wij goed nieuws! Vorig jaar hebben wij onze dialysemachines vervangen. Daarnaast hebben wij 3 isolatieboxen met drukbewaking op de afdeling en gebruiken we binnen Franciscus verschillende filtertechnieken zoals hemofiltratie en plasmaferese. Wij zorgen ervoor dat je als dialyseverpleegkundige nooit stil staat en op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Gloednieuwe dialysemachine
Dialyseverpleegkundige

Chronische Dialysepatiënt

Geen vluchtige contacten, maar een band opbouwen met je patiënten. In het ziekenhuis is dat niet vanzelfsprekend, echter kenmerkt het wel de Dialyseafdeling. Onze patiëntengroep is chronisch, wat betekent dat je naast je werk als verpleegkundige ook bouwt aan een band met de patiënt. We zijn altijd op zoek naar de juiste zorg voor de juiste patiënt en om dat te bereiken betrekken we onze patiënten bij de behandeling.

Kom naar de eredivisie!

Zoek je het als dialyseverpleegkundige graag hogerop? Top! Franciscus is een Topklinisch Opleidingsziekenhuis, wat bekend staat als de ‘eredivisie´ binnen de ziekenhuiszorg. Zo kun jij rekenen op specialistische zorg en een voortdurende focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Als dialyseverpleegkundige kun jij je dan ook in de in de breedte ontwikkelen. Diabetesverpleegkundige, vaattoegangsverpleegkundige, verlieskunde, verpleegkundig specialist, exus of liever doorgroeien tot teammanager? Binnen Franciscus is het allemaal mogelijk.

Topklinisch ziekenhuis
Dialyseverpleegkundige in opleiding

Dialyseverpleegkundige in opleiding

Met maar liefst 8 opleidingsplekken op de Dialyse per jaar is er altijd ruimte voor groei. Als dialyseverpleegkundige in opleiding volg je competentiegericht onderwijs en word je gekoppeld aan een eigen werk- en praktijkbegeleider. Wel zo fijn die persoonlijke aandacht! De opleiding volg je bij het LUMC in Leiden en binnen de opleidingssetting van ons Dialysecentrum kan je al snel zelfstandig aan de slag. En hebben we al gezegd dat we bij voldoende formatie iedereen kunnen plaatsen?

Van topsnelheid naar totale ontspanning

Als dialyseverpleegkundige binnen Franciscus maak je veel kilometers. Wij vinden dat tegenover hard werken ook flinke ontspanning mag staan. Doe daarom mee aan onze bootcamp- en kickbokslessen of kies voor een stoelmassage!

Dialyseverpleegkundige

Dialyseverpleegkundige bij Franciscus

Ben jij gediplomeerd Dialyseverpleegkundige of wil je graag de opleiding volgen én kan je niet wachten om aan de slag te gaan in het grootste Dialysecentrum van Nederland? Trek de stoute klompen aan en stuur ons een bericht. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer direct Bel mij terug


Uitgelichte vacatures