Anesthesiemedewerker. Oftewel: bewaker van dromen!

Anesthesiemedewerker

Anesthesiemedewerker in het kort

Het beste van 2 werelden

Je werkt namelijk op de OK's van onze beide ziekenhuislocaties in Rotterdam en Schiedam én met 2 patiëntencategorieën.

Nieuw OK-complex Franciscus Gasthuis

We werken keihard aan een heel nieuw OK-complex voor Franciscus Gasthuis in Rotterdam met 2 hybride OK’s. Daarnaast werk je nu al als anesthesiemedewerker in onze tijdelijke hybride OK.

Buitenramen op de OK's van Franciscus Vlietland

Met grote ramen en dus veel daglicht zijn de OK's van Franciscus Vlietland in Schiedam hypermodern.

Blijf in ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat je blijft leren en groeien. Je kan je bij ons specialiseren, een opleiding volgen, meedenken op het gebied van kwaliteit en veiligheid en nog veel meer!

Werken als anesthesiemedewerker

External video URL

Anesthesiemedewerker én held op klompen!

Samen met de anesthesioloog help jij als anesthesiemedewerker de patiënt zo comfortabel mogelijk een operatie door. "1 team, 1 taak" is het motto en teamwork staat centraal bij ons op de OK. Franciscus is een topklinisch ziekenhuis, we doen dus veel aan opleiden. Naast jouw werkzaamheden op de OK, help en begeleid je onze leerling anesthesiemedewerkers. Met een gedreven team van collega's anesthesiemedewerkers, anesthesiologen, operatieassistenten en chirurgen ga je op onze OK iedere dag harder op klompen!

Anesthesiemedewerker
Anesthesiemedewerker

Het beste van 2 werelden

Wil jij als anesthesiemedewerker het beste van 2 werelden? Dat kan bij ons de OK! Bij Franciscus Gasthuis in Rotterdam vind je 10 OK's, inclusief endosuites. Hier leveren we voornamelijk hoog complexe- en acute zorg aan onze patiënten en houden we ons onder andere bezig met vaat-, trauma- en robotchirurgie. Franciscus Vlietland in Schiedam beschikt over 8 OK's en een poli-OK. Anesthesiemedewerkers zijn hier onmisbaar tijdens electieve ingrepen en houden zich bezig met ingrepen voor bijvoorbeeld de orthopedie, KNO en mamma-oncologische reconstructiechirurgie.

Moderne OK

Met grote ramen en dus veel daglicht zijn de OK's van Franciscus Vlietland in Schiedam modern. Daarnaast werken we keihard aan een heel nieuw OK-complex voor Franciscus Gasthuis in Rotterdam met 2 hybride OK’s. En wist je dat je nu al aan de slag kan als anesthesiemedewerker op onze nieuwe tijdelijke hybride OK?

Anesthesiemedewerker
Anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker sta je nooit stil

Jij bent nooit uitgeleerd! Wij helpen jou op onze OK om stappen te maken in je ontwikkeling. De POS-opleiding of een opleiding tot Sedatie Praktijk Specialist? Ze behoren allebei tot de mogelijkheden, mits je de juiste klompen past natuurlijk.

Anesthesiemedewerker met topconditie

Wij proberen ons ziekenhuis in topconditie te houden, maar dat geldt natuurlijk ook voor onze collega’s op de OK! Je kan bij ons deelnemen aan bootcamp- en kickbokstrainingen. Meer behoefte om tot rust te komen? Snappen we helemaal! Daar hebben we dus ook aan gedacht: de massagestoel op de OK staat voor je klaar. En omdat we begrijpen dat jouw werk als anesthesiemedewerker soms best veel van je vraagt, kan je bij ons ook aan de slag met mindfullness.

Anesthesiemedewerker
Anesthesiemedewerker

Opleiding tot anesthesiemedewerker

Wil je meer weten over de opleiding tot anesthesiemedewerker? Kijk dan hier voor meer informatie. Wil je graag aan de slag als anesthesiemedewerker, maar beschik je nog niet over de juiste papieren? Schrijf je dan in voor de info alert en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures, voorlichtingen en nieuws rondom de opleiding tot anesthesiemedewerker.

Anesthesiemedewerker bij Franciscus

Ben jij gediplomeerd anesthesiemedewerker of wil je graag de opleiding volgen? Ben je enthousiast geworden over werken op onze OK? En wil je graag meer informatie? Trek de stoute klompen aan en stuur ons een bericht. Wij nemen contact met je op!

Solliciteer direct Bel mij terug


Uitgelichte vacatures