Tour de Franciscus Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

Tour de Franciscus Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

Heb je altijd al de ambitie gehad om aan de slag te gaan als radiodiagnostisch laborant en wil je graag de opleiding volgen? Wil je ervaren hoe het is om op de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde te lopen? Of ben je benieuwd welke specialisatiemogelijkheden er bij ons zijn voor jou als (bijna) gediplomeerd radiodiagnostisch laborant? Kom het beleven tijdens onze Tour de Franciscus Radiologie en Nucleaire Geneeskunde! Ben jij erbij?

Touren en meeten

Om 19:00 uur vangt onze recruiter Linda jou op in de centrale hal van onze Schiedamse ziekenhuislocatie Franciscus Vlietland. Nadat we jou kort iets verteld hebben over het werken in ons ziekenhuis starten we met het leukste gedeelte van de avond: een tour over de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde! Onze collega's geven jou een rondleiding door de verschillende onderzoekskamers - misschien dus wel jouw toekomstige werkplek! (CT, MRI, bucky, mammografie, echo, PET etc.) 

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen we je na de tour uit voor een borrel met een klein hapje en drankje. Hier kun je kennismaken met de manager, praktijkopleider, recruiter, radiodiagnostisch laboranten en medisch nucleair werkers en onze huidige studenten. Zij kunnen jou alles vertellen over werken bij Franciscus, de opleiding en de specialismes die deze avond aanbod zijn gekomen. Uiteraard is er hier ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Deze tour is speciaal voor jou als je interesse hebt in de opleiding:

  • Radiodiagnostisch laborant

Voor de opleiding tot Radiodiagnostisch laborant vragen wij een havo of vwo diploma met bij voorkeur het profiel Natuur & Gezondheid of Natuur & Techniek of een diploma op minimaal mbo niveau 4. 

Ben je al werkzaam als radiodiagnostisch laborant of medisch nucleair werker? Wil je jezelf breder ontwikkelen en meer doen met je specialisme? Of ben je bijna klaar met de opleiding? Ook dan is deze tour voor jou geschikt!

Waar?

Je ontmoet onze recruiter in de centrale hal van onze Schiedamse ziekenhuislocatie Franciscus Vlietland. Het adres is: Vlietlandplein 2, 3118 JH in Schiedam.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij en schrijf je in want vol = vol.

Aanmelden

Ik ben al werkzaam in Franciscus Gasthuis & Vlietland