Tour de Franciscus Moeder & Kind

Tour de Franciscus Moeder & Kind

Heb je altijd al de ambitie gehad om aan de slag te gaan als Kinderverpleegkundige, Obstetrieverpleegkundige of Neonatologieverpleegkundige in ons ziekenhuis? Wil je ervaren hoe het is om over onze afdelingen te lopen? En wil je ontdekken of het volgen van één van deze specialistische vervolgopleiding dé volgende stap in jouw carrière is? Kom dan kennis maken tijdens de Tour de Franciscus Moeder & Kind! Ben jij erbij? 

Touren en meeten

Om 19:00 uur vangt onze recruiter Carmen jou op bij de grote rode Franciscus klomp in de centrale hal van onze Rotterdamse ziekenhuislocatie Franciscus Gasthuis. De eerste stop deze avond is in ons personeelsrestaurant. Hier vertellen we je graag meer over werken bij Franciscus. Vervolgens gaan we in 3 groepen uit elkaar en start het leukste gedeelte van de avond: de tours! We pakken de lift naar de bovenste etages van ons ziekenhuis en nemen je mee naar de afdelingen Kindergeneeskunde, Neonatologie en Kraamsuites. Hier geven onze collega’s jou een rondleiding over de afdelingen - misschien dus wel jouw toekomstige werkplek! Tussendoor is er vast ook tijd om even naar te buiten te kijken en te genieten van het uitzicht op de prachtig verlichte skyline van Rotterdam!

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen we je na de tours uit voor een borrel met een klein hapje en drankje. Hier kun je kennismaken met de managers, praktijkbegeleiders, recruiters, Kinderverpleegkundigen, Neonatologieverpleegkundigen, Obstetrieverpleegkundigen en onze huidige studenten. Zij kunnen jou alles vertellen over werken bij Franciscus en de specialisaties die deze avond aan bod zijn gekomen. Uiteraard is er hier ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Deze tour is speciaal voor jou als je interesse hebt in het volgen van één van deze opleidingen:

  • Kindergeneeskunde;
  • Obstetrieverpleegkundige;
  • Neonatologieverpleegkundige.

Ben je al werkzaam als Kinderverpleegkundige, Obstetrieverpleegkundige of Neonatologieverpleegkundige en op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan is deze tour voor jou geschikt!

Om deel te nemen aan deze tour vragen we een mbo- of hbo opleiding tot Verpleegkundige en minimaal een jaar werkervaring in een ziekenhuis.

Waar?

Je ontmoet onze recruiter in de centrale hal van onze Rotterdamse ziekenhuislocatie Franciscus Gasthuis. Het adres is: Kleiweg 500, 3045 PM in Rotterdam.

Aanmelden

Interesse in de volgende opleiding
Ik ben al werkzaam in Franciscus Gasthuis & Vlietland