Tour de Franciscus Endoscopie

Tour de Franciscus endoscopie

Droom jij van een baan als endoscopieverpleegkundige in ons ziekenhuis? Houd jij van de combinatie van techniek en zorg? Wil je ervaren hoe het is om in ons nieuwe en topklinische Scopiecentrum rond te lopen? Meer horen over de opleiding tot endoscopieverpleegkundige? En sfeer komen proeven? Kom dan kennismaken en een kijkje achter de schermen nemen tijdens onze eerste editie de Tour de Franciscus endoscopie! 

De eerste stop deze avond is op de 4e etage in Franciscus Vlietland. Hier vertellen we je graag meer over werken bij Franciscus. Vervolgens gaan we over op leukste gedeelte van de avond: de tour! We nemen je mee naar ons nieuwe Scopiecentrum, waar we met ultramoderne apparatuur en de nieuwste onderzoekstechnieken werken. Hier geven onze collega’s jou een rondleiding over de afdeling - misschien dus wel op jouw toekomstige werkplek! 

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen we je na de Tour uit voor een borrel met een klein hapje en drankje. Hier kun je kennismaken met praktijkbegeleider Mircia, recruiter Charlotte en één van onze endoscopieverpleegkundigen in opleiding. Zij kunnen jou alles vertellen over werken bij Franciscus, werken in het Scopiecentrum en over de opleiding tot endoscopieverpleegkundige Geriatrie. Uiteraard is er hier ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Om deel te nemen aan deze tour vragen we minimaal een mbo- of hbo opleiding tot Verpleegkundige. Ben je al gediplomeerd endoscopieverpleegkundige? Ook dan ben je van harte welkom tijdens onze Tour!

Waar?

Je ontmoet onze recruiter in de centrale hal van onze Schiedamse ziekenhuislocatie Franciscus Vlietland. Het adres is: Vlietlandplein 2 in Schiedam.

Aanmelden

Werk je al bij Franciscus?