Tour de Franciscus Acute Zorg

Tour de Franciscus Acute Zorg

Heb je altijd al de ambitie gehad om aan de slag te gaan als IC, SEH-, CCU-verpleegkundige of Medisch Hulpverlener? Wil je ervaren hoe het is om over onze afdelingen te lopen? En wil je ontdekken of het volgen van één van deze specialistische vervolgopleidingen dé volgende stap in jouw carrière is? Of ben je al gediplomeerd en wil je graag sfeer komen proeven in ons topklinische ziekenhuis? Kom dan kennismaken tijdens de Tour de Franciscus Acute Zorg! Na het succes van eerdere edities, openen we opnieuw de deuren van de afdelingen IC, SEH en CCU! Ben jij erbij?

Touren en meeten

Om 19:00 uur vangen onze recruiters Charlotte & Miranda jou op in de centrale hal van onze Rotterdamse ziekenhuislocatie Franciscus Gasthuis. De eerste stop deze avond is in ons personeelsrestaurant. Hier vertellen we je graag meer over werken bij Franciscus. Vervolgens gaan we in 3 groepen uit elkaar en start het leukste gedeelte van de avond: de tours! We pakken de lift naar de 1e en 8e etage van ons ziekenhuis en nemen je mee naar de afdelingen IC, SEH en CCU. Hier geven onze collega’s jou een rondleiding over de afdelingen - misschien dus wel op jouw toekomstige werkplek! Tussendoor is er ook tijd genoeg om even naar te buiten te kijken en te genieten van het uitzicht op de prachtig verlichte skyline van Rotterdam!

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen we je na de tours uit voor een borrel met een klein hapje en drankje. Hier kun je kennismaken met de managers, praktijkbegeleiders, recruiters, IC-, SEH-, CCU-verpleegkundige en medisch hulpverleners. Zij kunnen jou alles vertellen over werken bij Franciscus en de specialisaties die deze avond aanbod zijn gekomen. Uiteraard is er hier ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Deze tour is speciaal voor jou als je interesse hebt in één van deze opleidingen óf wanneer je al gediplomeerd bent:

  • IC-verpleegkundige
  • SEH-verpleegkundige
  • Medisch Hulpverlener (alleen voor gediplomeerden en bijna gediplomeerden)
  • CCU-verpleegkundige

Om deel te nemen aan deze tour vragen we minimaal een mbo- of hbo opleiding tot Verpleegkundige en minimaal één jaar werkervaring in een ziekenhuis.

Waar?

Je ontmoet onze recruiter in de centrale hal van onze Rotterdamse ziekenhuislocatie Franciscus Gasthuis. Het adres is: Kleiweg 500, 3045 PM in Rotterdam.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij en schrijf je in want vol = vol.

Aanmelden

Interesse in het specialisme
Werk je al bij Franciscus?